Kalitatea eta erosotasuna

Gure zerbitzu osagarriak ikasle eta familientzat erosoak izan daitezen eta kalitate eta prezioaren arteko erlazio ona manten dezaten ahalegintzen gara.

Informazio gehiagorako gurekin harremanetan jarri

Urriko menua

Deskarga ezazu hileko menua

Asteazkena, 1
-Hegazti eta eltzeko zopa izarrekin
-Patata tortila tomate freskoarekin
-Fruta
-Ogi integrala
Osteguna, 2
-Porrusalda
-Legatz medailoia erromatar erara limoiarekin
-Fruta
-Ogia
Ostirala,3
-Babarrun nabarrak
-Oilasko izter errea barrengorriekin
-Jogurta
-Ogia
Astelehena, 6
-Espiralak tomatearekin
-Patata eta bakailao tortila labean urazarekin
-Fruta
-Ogi integrala
Asteartea, 7
-Dilistak "Tierra de Campos"
-Solomo ontzutua ogi arrailetan pasatuta piper gorriekin
-Jogurta
-Ogia
Asteazkena, 8
-Arroza tomatearekin
-Legatz xerra labean maionesarekin
-Fruta
-Ogia
Osteguna, 9
-Babarrun nabarrak
-Atun enpanadilak urazarekin
-Fruta
-Ogia
Ostirala, 10
-Barazki menestra ekologikoa
-Indioilar gisatua azenarioekin
-Fruta
-Ogia
Astelehena, 13
-Hegazti eta eltzeko zopa izarrekin
-Oilasko paparra ogi arrailetan pasatuta txanpiñoi saltsan
-Fruta
-Ogi integrala
Asteartea, 14
-Arroza tomatearekin
-Legatz xerra labean maionesarekin
-Fruta
-Ogia
Asteazkena, 15
-Garbantzuak barazki ekologikoekin
-Patata eta barrengorri tortila labean tomate freskoarekin
-Fruta
-Ogia
Osteguna, 16
-Kalabaza purea
-Hanburgesak saltsan barazkitxoekin
-Jogurta
-Ogia
Ostirala, 17
-Babarrun zuriak 
-Bakailaoa errioxako erara
-Fruta
-Ogia
Astelehena, 20
-Makarroiak tomatearekin
-Oilasko izter errea urazarekin
-Jogurta
-Ogi integrala
Asteartea, 21
-Dilistak "Tierra de Campos"
-Patata tortila labean tomate freskoarekin
-Fruta
-Ogia
Asteazkena, 22
-Kalabazin purea
-Atuna ajoarriero erara
-Fruta
-Ogi integrala
Osteguna, 23
-Babarrun nabarrak
-Urdaiazpiko xerra ogi arraietan pasatuta piper gorriekin
-Banillazko natilak
-Ogia
Ostirala, 24
-Arroza tomatearekin
-Legatz xerra erromatar erara limoiarekin
-Fruta
-Ogia
Astelehena, 27
-Azenario purea
-Albondigak saltsan patatekin
-Fruta
-Ogi integrala
Asteartea, 28
-Babarrun zuriak
-Urdaiazpiko xerra ogi arraietan pasatuta piper gorriekin
-Fruta
-Ogia
Asteazkena, 29
-Lekak patatekin
-Txahal gisatua arrozarekin
-Fruta
-Ogia
Osteguna, 30
-Garbantzuak kalabaza eta berenjenarekin
-Patata tortila labean tomate feskoarekin
-Jogurta
-Ogia
Ostirala, 31
-Hegazti eta eltzeko zopa izarrekin
-Legatz medailoia erromatar erara limoiarekin
-Fruta
-Ogia